top of page

About
Hue Academy

IMG_1277.JPG

Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι για να ξεχωρίσουμε! Ξεκινάμε μαζί, για να δούμε πώς είναι να ξεκλειδώνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να δούμε πώς είναι να είσαι κάτι παραπάνω από καλός στη δουλειά σου.

Ας διώξουμε όλα τα φίλτρα που νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε και ας ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για επιτυχία!

Είμαστε μια ομάδα με διαφορετική οπτική. Θέλουμε να ενώσουμε κομμάτια από διαφορετικά παζλ για να συνθέσουμε κάτι παραπάνω από μια ολοκληρωμένη εικόνα μαλλιών. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν νέο τρόπο ζωής, ένα lifestyle, για τα μαλλιά.

Μαζί σου θα χτίσουμε την άνεση, την πρακτικότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος, τη μόδα, την έκφραση!

Έλα μαζί μας να αλλάξουμε την εικόνα που έχει ο κόσμος για τα μαλλιά.

 

Θα το πάρουμε μαζί από την αρχή! Δεν ανατρέπουμε όσα έχεις μάθει. Δεν θα μάθουμε μαζί να κάνουμε μαγικά και να πετυχαίνουμε το ακατόρθωτο. Θα βρούμε, όμως, μαζί, τα μονοπάτια που μπορείς να ακολουθήσεις για να φτάσεις πιο γρήγορα στο αποτέλεσμά σου. Θα βρούμε τους τρόπους να μην πέφτεις σε παγίδες. Θα χτίσουμε έναν νέο κώδικα επικοινωνίας με τον πελάτη για να κατανοούμε πλήρως, κάθε φορά, τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα «θέλω» του.

 

Ο συντομότερος δρόμος για να φτάσεις στον προορισμό σου είναι η ευθεία.

 

Story so far

 

 Την έναρξη του academy σηματοδότησε η πρώτη κολεξιόν με τίτλο Lucce e Sombra τον Φεβρουάριο του 2020. Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργήσει άλλες δύο κολεξιόν, έχουν δημιουργήσει σεμινάρια πάνω στο precision cut, το balayage καθώς και σε σεμινάρια με styling.

 Τον Αύγουστο του 2020 έλαβαν 1η & 2η θέση στο precision cutting championship Greece, ενώ οι ίδιοι ανέλαβαν την διοργάνωση του πρωταθλήματος από το 2021.

την ίδια χρονια κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο στα βραβεία του περιοδικού estetica, στις κατηγορίες influencer of the year και artistic team of the yaer αντίστοιχα..

Meet Our Team

GeORGE
CHIOTOGLAKIS

Founder & Educator

Μεγαλωμένος σε κομμωτική οικογένεια κατάλαβε από νωρίς την αγάπη του για την κομμωτική κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο κομμωτήριο της μητέρας του. Δεν άργησε να μπει στον χώρο της εκπαίδευσης συμμετέχοντες στην καλλιτεχνική ομάδα της Art of colour. Συνιδιοκτήτης κομμωτηρίου και εκπαιδευτής, έχει διαπίστωση λιτή συλλογή γνώσεων είναι αυτό το στοιχείο που τον βοηθάει καθημερινά σαν επιχειρηματία και σαν καλλιτέχνη.

  Στην καριέρα του, αριθμεί πολλές χορευτικές παραστάσεις και events, καθως και διακρίσεις όπως η 2η θεση στο IPCC Greece το 2020 και την πρωτη θεση στην κατηγορία influencer of the year στα βραβεία του περιοδικού estetica.

 

Καινοτόμος, δημιουργικός και ανήσυχο πνεύμα θέλει μέσα από τις εκπαιδεύσεις του να μεταδώσει όσο καλύτερα γίνεται το πάθος και τις γνώσεις του.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

KEVIN
IOANNOU

Founder & Educator

Ο Κέβιν Ιωάννου, απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, ήρθε στην ηλικία των 22 ετών να ασχοληθεί με την κομμωτική.

Πολύπλευρος, λάτρης της μόδας και της ποπ κουλτούρας, ανοιχτός σε αλλαγές και υποστηρικτής του φυσικού είναι τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν κατάλληλο για αυτόν τον χώρο.

Στην εμπειρία του, πέρα από τον χώρο του κομμωτηρίου, μετράει συμμετοχές στην επιμέλεια χτενισμάτων σε χορευτικές παραστάσεις, σε θεατρικά έργα από ερασιτεχνικές παραγωγές μέχρι το Ηρώδειο και σε φωτογραφίσεις μόδας,  τα τελευταία χρόνια κάνει support στην ομάδα της The art of colour, και το 2020 ,κατέκτησε την πρώτη θέση στο prcision cut championship .

Συνιδρυτής του the hue academy, πιστεύει ότι το ταλέντο χωρίς την εξάσκηση δεν έχει αξία και θεωρεί τη συνεχή εκπαίδευση τον κανόνα για την επιτυχία.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
IMG_8781.JPG
IMG_8785.JPG
bottom of page